skip to Main Content

Mijn naam is Els Sternau, 61 jaar, Directeur en afgestudeerd Maatschappelijk Werker.

Sinds 2004 zit ik in de Zorgsector en sinds 2007 als Vrijgevestigde. Met mijn bedrijfseconomische opleiding werkte ik voor 2004 bij een commercieel bedrijf. Buiten de cijfertjes zocht ik ook de mensen op,  tenslotte draait het leven om mensen en ik hou van mensen. Om in balans te blijven heb ik jarenlang bij mijn baan (C)OR werkzaamheden/secretariaat gedaan en Vertrouwenspersoon geweest. Ook heb ik me altijd verdienstelijk gemaakt in de bewonersverenigingen, buurthuizen etc.

Toch wilde ik uiteindelijk alleen met mensen werken en heb daardoor mijn HBO opleiding gedaan voor Maatschappelijk Werker. Ik heb in 2007 Sternau Maatschappelijk Werk opgericht en in 2010 de Maatschap Zorgburo Rijnmond samen met mijn maat Jean-Pierre Peters.

Door mijn administratieve achtergrond heb ik een brede kennis van financiën en administratie, die ten goede komt aan mijn cliënten. Door mijn ruime levenservaring en me in te leven in de cliënt denk ik dat ik cliënten goed kan helpen. Goede samenwerking met de (G)GZ <(Geestelijke) Gezondheids Zorg> is van groot belang.

We zijn een bescheiden Maatschap en dat willen we zo houden, omdat we de feeling met de cliënt willen behouden. Niet voor niets is ons motto “voor uw zorg staan wij borg”. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bellen, emailen en smsen, tja Facebook kan ook.

Back To Top